Tetiera cada de baie, confort si relaxare

Tetiera cada de baie din silicon
Tetiera cada de baie din silicon

Fibrex va ofera tetiera pentru cada de baie, disponibila la promotie in magazinul online Fibrex Shop. Tetiera pentru cada de baie este un accesoriu indispensabil, atat pentru confort, cat pentru si relaxarea in cada de baie. Diferita fata de restul pernelor de baie, aceasta tetiera ofera un sprijin ferm si confortabil, deoarece este confectionata din silicon moale si delicat. Mai mult, acest model de tetiera se fixeaza pe orice cada de baie prin intermediul ventuzelor de contact.

Tetiere din silicon pentru cada de baie
Tetiere din silicon pentru cada de baie

Design-ul sau special, ajuta la o aderenta ferma pentru a va mentine insiguranta si, mai mult, tetiera adauga o nota decorativa in orice baie. Relaxati-va si eliminati tensiunile aparute in zona gatului, cu aceasta tetiera moale si confortabila, ce va vor face sa uitati de stresul si grijile zilnice.

Tetiera cada de baie din silicon de la fibrex
Tetiera cada de baie din silicon de la fibrex

Aceasta tetiera poate fi amplasata oriunde in jurul oricarei cazi de baie, in orice moment. Impermeabila, eleganta si confortabila, acestea sunt trasaturile definitorii ale tetierei oferite de Fibrex.

O baie, la sfarsitul unei zile lungi este benefica, dar o baie in care dispui de tot confortul, inclusiv confortului gatului, este mai buna!

Tetiera de la Fibrex dipune de:

  • un aspect frumos, fiind  si impermeabila
  • este ecologica, non-toxica si fara miros
  • este moale, dar, de asemenea, este rezistenta la cald si rece
  • usor de instalat, usor de curatat cu o carpa umeda
  • este ergonomica, pentru un confort sporit

Stoc limitat! Comanda acum!

Acest produs este la promotie activa! Pretul include TVA si transportul prin curier pentru acest produs.