Cabine de dus Alux din sticla si aluminiu

Cabine de dus din sticla si aluminiu
Cabina de dus ALUX glassline din sticla si aluminiu

Noua colectie de cabine de dus din gama premium Alux intregeste oferta de produse de lux comercializata de catre compania Fibrex Co. Colectia Alux nu propune doar modele noi de cazi de baie si cabine de dus, ci o noua abordare in acest domeniu, incepand de la materialele folosite, dotarile disponibile si pana la design-ul exclusivist, dar care pastreaza totusi o nota de sobrietate specifica produselor premium.

Referinte Fibrex Co.:

 • peste 15 ani de experienta in domeniul fabricarii obiectelor sanitare;
 • peste 1.000.000 de oameni folosesc zilnic produsele Fibrex Co.;
 • componente de cea mai buna calitate;
 • garantie reala pe toata gama de produse;
 • Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001-2000;
 • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001-2004;
 • Sistemul de Management de Mediu, conform cerintelor SR EN ISO 14001:2005.

  Cabine de dus Fibrex
  Cabina de dus Alux semirotunda

Materialele folosite la realizarea acestor cabine de dus sunt cele mai moderne si inovative, garantand totodata cel mai inalt grad de calitate si o durata de viata net superioara altor produse similare.
Sticla cristal anticalcar cu grosimea de 6 mm este securizata si garanteaza siguranta utilizatorului. Peretii cabinei sunt confectionati din panouri de aluminiu. Panourile sunt fabricate tip ‘sandwich’ din doua coli de aluminiu cu spuma poliuretanica intre ele. Pe coala de aluminiu de la suprafata se aplica o culoare sau o textura in functie de prefeintele clientului si de optiunile disponibile.

Cabine de dus Alux
Cabine de dus Alux cu hidromasaj

Cabina de dus se poate echipa cu jeturi, sauna, radio, cromoterapie si alte dotari. Cabina de dus se poate echipa fie cu cadita din gelcoat sau cu cadita metalica cu gratar din lemn.

Cabinele de sticla vin fara niciun fel de profil, prinderea sticlei facandu-se doar cu balamale fixe sau batante. Balamalele pot veni cu un finisaj de crom sau de aluminiu slefuit. Marele avantaj al acestora este ca se pot dimensiona ca sa fie functionale aproape in orice situatie. Se pot monta pe cadita sau direct pe gresie.
Acest concept ofera, prin simplitate si aspect unic, un mare plus de eleganta oricarei bai.

Descopera acum toate cabinele de dus in site-ul ALUX.RO !