Despre Fibrex Co – producator cazi de baie si piscine

Dupa o experienta in domeniul materialelor compozite de peste 10 ani, perioada in care am fabricat  prima cada de baie din fibra de sticla din Romania, a luat nastere in anul 1997 firma Fibrex Co SRL. Realizarea primei cazi de baie din materiale compozite a insemnat un pas important facut in Romania, pe linia apropierii de noile tehnologii din industria materialelor de constructii.
Pana in acest moment singurele cazi de baie fabricate si acceptate in constructii erau cele din fonta sau tabla emailata. Odata cu intrarea pe piata a cazilor de baie din fibra de sticla s-a deschis drumul catre productia de cazi echipate cu instalatii de hidro si aeromasaj.

Productia de cazi de baie

In anul 2000, in urma achizitionarii unei linii automate de termoformare am realizat primele cazi de baie din acril din Romania, obtinute pe linie automata de termoformare, iar in anul 2001 am termoformat si echipat primele minipiscine din tara.
Au urmat ani de studii, vizite in strainatate la producatori renumiti si targuri de specialitate, insa acum suntem in masura sa afirmam ca stapanim ultimele tehnologii si metode de fabricatie a produselor noastre.
A fost implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001-2000 inca din anul 2003, iar din anul 2008 am implementat Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001-2004 si a fost demarata activitatea de implementare a Sistemului de Management de Mediu, conform cerintelor SR EN ISO 14001:2005.

Sistemul de Management al Calitatii Fibrex ISO 9001-2000 Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001-2004

Firma Fibrex Co SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.

Informatii si sfaturi utile in alegerea unei cazi de baie de la Fibrex Romania.