Noua cada de baie dreptunghiulara Alux de la Fibrex

Cada de baie cu hidromasaj Alux
Cada de baie dreptunghiulara Alux

Noua cada de baie dreptunghiulara Alux, pusa la dispozitie de Fibrex, ofera solutii de design simple si eficiente, precum si noi caracteristici ce se adreseaza confortului si relaxarii. Cada dreptunghiulara Alux este proiectata cu linii clare, avand o geometrie ergonomica, ce va arata superb in orice setare moderna. Dispunand de simetrie si dimensiuni liniare, cada de baie Alux se poate gasi in diverse dimensiuni, de la 1700 mm x 700 mm (L x L x H) pana la 1900 mm x 1000 mm (L x L x H), oferind un spatiu generos pentru desfatare si recreere.

Cada de baie Alux este dotata cu o masca frontala si laterala realizate din doua panouri de aluminiu tip „sandwich” legate cu spuma poliuretanica. Suprafata colii de aluminiu poate fi colorata sau poate fi aplicata o textura fina, in functie de preferintele clientului si de optiunile disponibile. Cuva este confectionata din acril antibacterian, oferind un finisaj placut la atingere, iar datorita faptului ca este colorata in masa, aceasta nu se va ciobi sau decolara.

Cada de baie cu hidromasaj Alux
Cada de baie dreptunghiulara Alux

Cada de baie din acril Alux este usoara si, in general, mai putin costisitoare decat cazile de baie construite din alte materiale cum ar fi rasini sintetice, si necesita foarte putina intretinere.

Finisajul ei este, de asemenea, protejat impotriva deteriorarii in urma folosirii detergentilor si a produselor chimice, de uz casnic.

Cada de baie dreptunghiulara Alux
Cada de baie dreptunghiulara Alux

Cu toate acestea, exista unele substante chimice care vor deteriora suprafata, cum ar fi acetona si produse de indepartare a vopselei sau diluanti. Totusi, un produs simplu de curat va indeparta petele dificile dintr-o cada de baie acrilica.

Mai mult, cada dreptunghiulara Alux dispune de un panel de dus, fabricat din aluminiu, un material deosebit de rezistent si dotat cu sistem de hidromasaj, baterie de dus, dus fix si mobil. De asemenea, cada Alux, pe langa sistemul de hidromasaj, este accesorizata cu un sistem de aeromasaj si baterie de cada inglobata in peretele lateral. Capacul cazii este confectionat din aceleasi placi de aluminiu ca si masca frontala si cea laterala, si incorporeaza si sitemul de cromoterapie amplasat pe toata circumferinta acestuia, realizand totodata imbinarea cu cada de baie.

Cada de baie cu hidromasaj Alux stabileste noi standarde de design si confort.